CAT
|
CAST
|
ENG
El teu Nom està unit a la Ciutat Esportiva “Dani Jarque” del R.C.D. Espanyol. La teva figura és el primer que es veu en entrar, perquè es recordi que només amb treball, sacrifici, perseverança, companyerisme i les ànsies de superació que tu vas demostrar durant anys, es pot aconseguir el que només uns pocs heu aconseguit; ser un jugador de futbol professional. Perquè tots els nens que anhelen arribar algun dia a aconseguir els seus somnis vegin en tu el camí a seguir.
 
El teu Cor va lligat a les Beques Dani Jarque, de la Fundació Ànima per a la prevenció de la mort sobtada en nens esportistes.
 
El teu Esperit es manifesta amb la força d’un sentiment en cada minut 21 del partit que es disputa en l'Estadi del R.C.D Espanyol. Un partit, dues aficions, dos objectius diferents, però unides, durant seixanta segons en un homenatge comú cap a tu, amb les 3 paraules que et defineixen: honestedat, compromís i lleialtat.
 
La teva Ànima està present en totes les persones que et volen gràcies a la teva energia, el teu alè, aquesta lluita constant, aquesta perspicàcia, les ànsies de superar-se cada dia, l'afrontar les coses de front, el cuidar i protegir amb afecte i respecte tot el proper a tu. Cada dia és un motiu per saber i adonar-nos que Sempre Estàs Aquí.
 
Sempre ets: #EternDani , #EternDaniJarque , #EternCapita